#ВозиПаметно

Професионални обуки спроведени од стручен тим на инструктори.

Контакт

За нас

Автошкола СМАРТ нуди професионални обуки кои ги спроведува стручен тим на инструктори. Со нови возила и професионална обука совладајте уште една животна вештина.

Обуката Б категорија вклучува:

Нашиот тим на инструктори ќе ви обезбеди професионална обука и ќе ве подготви да бидете одлични возачи и совесни учесници во сообраќајот!

Нашите услуги

ТЕОРЕТСКА НАСТАВА

Теоретската настава е прилагодена согласно најновите Законски регулативи. Наставата се изведува во групи како и индивидуални часови. Наставата се реализира во договор со кандидатите.

Контакт

ПРАКТИЧНА ОБУКА

Практичниот дел од возачкиот испит се спроведува на нови современи моторни возила со возачи-инструктори со долгогодишно работно искуство. Обуката се реализира во договор со кандидатите.

Контакт

ОНЛАЈН УЧЕЊЕ

Вашето знаење може да го проверите и со помош на онлајн тестови каде се содржат сите прашања за одредена категорија.

Контакт

Возен парк и лиценца

...
Citroen

Ново возило

...
Renault

Ново возило

Поседуваме лиценца за автошкола која е издадена од Министерството за Внатрешни Работи на Македонија

Возен парк - галерија

Совети

Контакт

Адреса

Бул. Партизански одреди 153 (мезанин) Порта Влае, Скопје, Македонија

Се вчитува
Дојде до грешка. Ве молиме обидете се подоцна.
Вашата порака е испратена. Ви благодариме!